Qcount is een sterk groeiend en succesvol asbestinventarisatiebureau. Met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers helpt Qcount u snel en vakkundig aan een asbestinventarisatierapport en een onafhankelijk advies. Vanuit de hoofdvestiging in Arnhem bouwt Qcount aan een landelijk netwerk van gecertificeerde asbestinventariseerders. Zo kunt u altijd rekenen op rechtstreeks contact met een deskundige.

Historie

Register makelaar-taxateur Ronald Prinsen startte in 2012 samen met Nancy Volkert de onderneming Buurman&Buurman asbest inventarisatie en vastgoed advies. Met een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de woningmarkt ontwikkelde het bedrijf zich al snel tot een servicegerichte en onafhankelijke partner op het gebied van asbestinventarisatie en asbestonderzoek. In korte tijd groeide het bedrijf naar twee kantoren met in totaal tien medewerkers.

Steeds meer particulieren, bedrijven, woningcorporaties en gemeenten weten de klantgerichte aanpak te waarderen. Inmiddels werkt het bureau onder de naam Qcount verder aan een landelijk netwerk van professionals. Korte lijnen met u als opdrachtgever, denken in oplossingen, een goede begeleiding en snelle service is wat Qcount met de samenwerking voor ogen heeft.

 Qcount is door Normec Certification gecertificeerd.

Qcount is Normec gecertificeerd.

Ons team

De inventariseerders  van Qcount zijn gecertificeerd door de Stichting Ascert als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Samen met de administratief medewerkers vormen ze een hecht team, waarin de motivatie om u als klant verder te helpen, de bindende factor is. Enthousiasme, gedrevenheid en interesse voor het vakgebied zijn bepalend voor de goede samenwerking, zowel  binnen het team, als met klanten en relaties.